Wie zijn wij?

BIS Diensten heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gedegen en betrouwbare partner voor gemeenten en welzijnsorganisaties. BIS Diensten is een specialist op het gebied van beschermingsbewind.

Inwoners uit de omgeving van Haarlem, Zaanstad en Amsterdam kunnen bij ons terecht voor beschermingsbewind.

BIS Diensten werkt en handelt conform kwaliteitseisen die door de wet zijn vastgesteld. Daarnaast is BIS Diensten lid van de beroepsvereniging voor professionele bewindvoerders (NBPB). Hiermee garandeert BIS Diensten haar klanten de hoogst mogelijke kwaliteit.

BIS Diensten heeft in juni 2017 met trots een handtekening gezet onder de ‘intentieverklaring tot samenwerking’ en spreekt hiermee het voornemen uit zich te focussen op een (nog) betere samenwerking met gemeenten. Deze intentieverklaring is het resultaat van het tweejarig project ‘Samen Verder’ geinitieerd door de BPBI.

NBPBProject Samen Verder

Ons team

Het team van BIS Diensten bestaat uit de volgende professionele bewindvoerders:

Fleur Hengeveld

Werkzaam geweest bij een gerechtsdeurwaarderskantoor.

Rachid Kati

Ruime ervaring als schuldhulpverlener via Plangroep en VOC Maatwerk en als beschermingsbewindvoerder.

Abdoulaye Sangare

Assistent beschermingsbewindvoerder

Sharon Burg

Beschermingsbewindvoerder.

Radia Kherazi

(UWV) WW ervaringsdeskundige

Yvonne Vonk-Pellerin

Ruime ervaring als schuldhulpverlener en WSNP bewindvoerder.

Kaoutar Stitou

Beschermingsbewindvoerder.

Onze kernwaarden zijn:

Transparant:

  • Wij bieden een oplossing voor een transparante werkwijze. Middels een inlognaam en wachtwoord, hebben onderbewindgestelden de mogelijkheid om mutaties en het saldo op de beheer- en leefgeldrekening 24 uur per dag te raadplegen.

Klantvriendelijk:

• Intakegesprek vind bij klant thuis of op locatie plaats;

• Klanten hoeven voor de aanmelding voor beschermingsbewind niet allerlei bewijsstukken en kopieën in te leveren. Wat klant niet kan vinden, vragen wij aan, na onderbewindstelling, bij desbetreffende instanties. Wij zien dit als onze taak in het kader van maatschappelijk ondernemen, gezien klant niet zomaar in deze situatie terecht is gekomen;

• Wij ordenen en maken de administratie van de klant compleet;

• Beschermingsbewind betekent bij BIS Diensten zorg;

• Telefonisch spreekuur van maandag t/m donderdag tussen 10.00 - 13.00 uur en buiten het telefonisch spreekuur heel goed per mail bereikbaar.

Deskundig:

• Als professionele en deskundige bewindvoerders werken wij volledig conform de geldende kwaliteitseisen;

• Onze bewindvoerders nemen iedere jaar deel aan een aantal cursussen en congressen om bij te blijven bij alle ontwikkelingen op het gebied van financien en schulden.


Contact

Heb je vragen? Neem dan nu contact met ons op.

BIS Diensten B.V., Postbus 90240, 1006 BE Amsterdam, Tel: 020-260.21.14 (alleen voor klanten, telefonische spreekuur tussen 10.00 – 13.00 uur van maandag t/m donderdag)

Voor instanties en hulpverleners zijn wij op een ander nummer bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tussen 13.00 uur en 14.00 uur en vrijdag na 16.00 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Vraag dit telefoonnummer op via info@bisdiensten.nl

Email: info@bisdiensten.nl (Uw mailbericht wordt binnen 2 dagen beantwoord)

BIS Diensten is vanaf 13 juni 2017 geruisloos overgegaan in BIS Diensten BV. Voor al onze relaties zal deze wijziging geen invloed hebben. BIS Diensten BV neemt namelijk alle rechten en plichten die u met BIS Diensten had over .