Wie zijn wij?

 

BIS Diensten heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gedegen en betrouwbare partner voor gemeenten en welzijnsorganisaties. 

 

                  BIS Diensten is een specialist op het gebied van beschermingsbewind.

Inwoners in Noord-Holland kunnen bij ons terecht voor beschermingsbewind.

 BIS Diensten werkt en handelt conform kwaliteitseisen die door de wet zijn vastgesteld. Daarnaast is BIS Diensten lid van de beroepsorganisatie voor professionele bewindvoerders (NBBI). Hiermee garandeert BIS Diensten haar klanten de hoogst mogelijke kwaliteit.

Daarnaast heeft BIS Diensten met een aantal gemeenten een convenant afgesloten. Met deze convenant willen wij onze klanten een nog betere dienstverlening aanbieden.


Onze kernwaarden zijn?

 

Transparant:

Wij bieden een oplossing voor een transparante werkwijze. Middels een inlognaam en wachtwoord, hebben onderbewindgestelden de mogelijkheid om mutaties en het saldo op de beheer- en leefgeldrekening 24 uur per dag te raadplegen. Daarbij hebben zij ook inzage tot het budgetplan en schuldenoverzicht.

Klantvriendelijk:

Intakegesprek vind bij klant thuis of op locatie plaats;
Klanten hoeven voor de aanmelding voor beschermingsbewind niet allerlei bewijsstukken en kopieën in te leveren. Wat klant niet kan vinden, vragen wij aan, na onderbewindstelling, bij desbetreffende instanties. Wij zien dit als onze taak in het kader van maatschappelijk ondernemen, gezien klant niet zomaar in deze situatie terecht is gekomen;

 Wij ordenen en maken de administratie van de klant compleet;

Beschermingsbewind betekent bij BIS Diensten zorg;

Telefonisch spreekuur van maandag t/m donderdag tussen 10.00 – 12.30 uur en buiten het telefonisch spreekuur heel goed per mail bereikbaar. Voor hulpverleners en instanties zijn wij op alle werkdagen tijdens kantooruren zowel telefonisch als per mail bereikbaar.


 Deskundig:

Als professionele en deskundige bewindvoerders werken wij volledig conform de geldende kwaliteitseisen;

Onze bewindvoerders nemen iedere jaar deel aan een aantal cursussen en congressen om bij te blijven bij alle ontwikkelingen op het gebied van financiën en schulden.